σκεψεις

Δημιουργήσαμε αυτό το χώρο ως ένα κινούμενο τοπίο που θα απεικονίζει τη δουλειά μας στην Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αχαρνών. Ξεκινήσαμε εντελώς θεατρικά και καταλήξαμε μικροκινηματογραφιστές. Αποσπάσματα, σκέψεις και εικόνες απο αυτή τη πορεία θα μοιραστούμε μαζί σας.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ό,τι μας ενώνει - Ο γλύπτης και το άγαλμα

Ό,τι μας ενώνει
Συναντιόμαστε εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Παίξαμε λοιπόν αυτό το παιχνίδι: Ο καθένας έγραψε σ' ένα χαρτάκι 3 πράγματα που του αρέσουν πολύ.Μετά αλλάξαμε τα χαρτάκι μεταξύ μας. Τώρα ο καθένας έκανε μια ερώτηση σε κάποιον για να ανακαλύψει αν αυτός είχε γράψει το χαρτάκι που είχε έρθει στα χέρια του.
Μετά από λίγο οι περισσότεροι είχαν καταλάβει ποιανού ήταν το χαρτάκι. Σουβλάκια, τραγούδι,η μουσική είναι μερικά από τα κοινά μας σημεία.

Ο γλύπτης και το άγαλμα

Ο ένας είναι ο γλύπτης και ο άλλος είναι το άγαλμα. Ο γλύπτης φτιάχνει το έργο με βάση ένα συναίσθημα, π.χ. λύπη, θυμό,. Οι υπόλοιποι καλούνται να αναγνωρίσουν το συναίσθημα. Αυτό γίνεται με τη συνοδεία μουσικής. Στο τέλος όλη η ομάδα αυτοσχεδίασε ένα ομαδικό γλυπτό ως έκπληξη στην κυρία Καλδή που περίμενε απ' έξω από τη βιβλιοθήκη. Με έκπληξη αντίκρισε μπροστά της μια ορχήστρα πλανόδιων μουσικών.

1 σχόλιο: