σκεψεις

Δημιουργήσαμε αυτό το χώρο ως ένα κινούμενο τοπίο που θα απεικονίζει τη δουλειά μας στην Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αχαρνών. Ξεκινήσαμε εντελώς θεατρικά και καταλήξαμε μικροκινηματογραφιστές. Αποσπάσματα, σκέψεις και εικόνες απο αυτή τη πορεία θα μοιραστούμε μαζί σας.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ο κήπος του γείτονά μου

Στην αρχή παίξαμε το παιχνίδια Λύκος και πρόβατο που μας έκανε να λαχανιάσουμε και να γελάσουμε πολύ. Μετά πήραμε από ένα χαρτάκι που έγραφε:
Α
Έχεις έναν ωραίο κήπο στην άκρη της πόλης. εκεί καλλιεργείς τα λαχανικά σου και φυτεύεις τα υπέροχα λουλούδια σου. φροντίζεις πάντα υποδειγματικά τον κήπο σου. είναι άνοιξη και επισκέπτεσαι τον κήπο σου να δεις πώς είναι. όλα είναι υπέροχα έως ότου ανακαλύπτεις πως ο γείτονας σου έχει κλέψει μέρος από τον κήπο σου φυτεύοντας τα δικά του. Τι κάνεις;

Β
θα ήθελες να έχεις έναν ωραίο κήπο σαν του γείτονά σου. Δυστυχώς στο δικό σου κήπο φυτρώνουν άγρια χορτάρια και είναι γεμάτος πέτρες. ευτυχώς κοντά στα όρια με τον άλλο κήπο έχει λίγο φρέσκο χώμα. εκεί πας να φυτέψεις τους σπόρους σου, όταν βλέπεις τον γείτονα αγριεμένο να σου φωνάζει. Τι κάνεις;

Τα αίματα άναψαν και οι φωνές μας ακούστηκαν μέχρι το δρόμο. Μερικοί φίλοι που ήρθαν μας είπαν ότι τους άρεσε ο αυτοσχεδιασμός.

2 σχόλια:

  1. Δεν μου άρεσε πολύ , γιατί δεν ήξερα τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δεν μου άρεσε, γιατί ήταν πολύ δύσκολος ο ρόλος και δεν ήξερα πώς να τον παίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή